LINGEVAREN - VERHUUR VAN BOTEN EN SLOEPEN

Waardebonnen nu ook beschikbaar bij Lingevaren. Beschikbaar voor alle boten/ bedragen en uit te breiden met koffie en gebak of een lunch bij Rustwat 

Welkom bij Lingevaren.nl!

Bent u toe aan een dag ontspanning? Wilt u romantisch varen met uw partner of gezellig met vrienden en/of familie? Lingevaren heeft sloepen en boten om heerlijk een dag te vertoeven op de langste rivier van Nederland: de Linge.  De Betuwe, met haar idyllische rivier de Linge, biedt mogelijkheden voor een ontspannen en sfeervolle dag in het samenzijn van uw vrienden en/of familie!

Vanaf 2018 zijn we begonnen met het concept betaalbare boten en sloepen aan te bieden voor zowel de consument als bedrijven. Deze mogelijkheden zijn divers en uitgebreid.  Verder zijn er samenwerkingen  met lokale bedrijven. Hierdoor zijn er verrassende arrangementen samengesteld om met een groter gezelschap een leuke dag te beleven op en rond de Linge. 

De rivier de Linge stroomt door de Betuwe van Buren naar Gorinchem. U kunt een boot of sloep naar keuze huren voor een dag of voor een dagdeel om het 'ultieme genieten' te ervaren. De boten zijn gemakkelijk te besturen en u heeft geen vaarbewijs nodig. Alle prijzen zijn inclusief brandstof, zodat u geen bijkomende kosten zult ervaren.

 

Corona

Bij Lingevaren is het ook in tijden van Corona mogelijk om een sloep te huren. Uiteraard houden wij voldoende afstand. Verder proberen wij in de planning rekening te houden met het aantal personen op locatie.  Hierdoor staan niet te veel mensen tegelijk te wachten. 

Contact

Door de drukte lukt het ons soms niet om de telefoon op te nemen. Wij vragen om uw begrip en doen onze uiterste best om zo snel mogelijk te reageren. Verder kunnen onze mailtjes terechtkomen in uw spambox. Ga dit na voordat u ons belt.  
Het is aan te raden tijdig te reserveren. Bij slecht weer kunt u kosteloos annuleren of uw reservering verplaatsen naar een alternatieve datum. 

 

Waterkluis & Koelboxen

Er is de mogelijkheid tot het huren van een waterkluis, om uw persoonlijke eigendommen veilig te stellen tijdens uw dag op het water. U kunt deze waterkluis gemakkelijk toevoegen aan uw reservering via het contactformulier. De waterkluis is, net zoals de koelbox met koelelementen, te huren voor €5,- per stuk.  

Suppen 

Daarnaast hebben we ook twee supboards in de verhuur, waarmee u op een verrassende en sportieve manier kunt genieten van de Linge. Meer informatie kunt u vinden bovenaan deze pagina onder het kopje: 'Suppen'

 

Geniet wat, Drink wat, @ Restaurant RustWat aan de Linge


Bekijk de vloot van Lingevaren in Rhenoy

 

Willem I

De Willem I is een sloepje met een 8 pk-motor, 4-takt en biedt ruimte voor 6 personen. De boot start elektrisch. Verder heeft de boot ruime comfortabele zitplaatsen met kussens. 

De boot is uitgerust met een 8 pk-motor en is een 4-takt. 

Dagprijs: €110 (incl. brandstof)

Whaly

Deze boot is uitgerust met een buitenboord brandstofmotor, waardoor u tijdens het varen zorgeloos kunt genieten. Voor extra comfort voorzien wij de sloep altijd van losse kussens.

De boot biedt ruimte voor maximaal 6 personen.  

Dagprijs: €85 (incl. brandstof)

Kapiteinssloep 

De kapiteinssloep is een zeer luxe boot voor 15 tot 20 personen.  Hierbij is het ook mogelijk om een zakelijke lunch te nuttigen aan boord.

In de sloep zitten kussens op de zitdelen. Voor een comfortabele vaart aan boord. 

Dagprijs: €380,- (incl. brandstof)

Ome Willem

Deze sloep is uitgerust met een 9.9 pk motor en heeft daardoor voldoende kracht om met ongeveer 7 personen nog een aangename snelheid te behalen.

Het kapje is neer te klappen om volledig van de zon te genieten, maar deze kan tevens gebruikt worden als zonnescherm.

Dagprijs: €165 (incl. brandstof)

Lingevaren exclusive

Luxe sloep uit het bouwjaar 2021. De sloep is ruim opgezet en biedt ruimte voor 6-8 personen.

Borg 250 euro. aanbetaling, met garantstelling van 1000 euro.

Reserveren altijd met telefonisch contact en op aanvraag.  Verhuur gehele dag van 10-17 uur of vanaf 17 uur tot 22 uur.  Tarief:
Doordeweekse dagen 275 Euro, Weekendtarief 300 euro. 's Avonds 200 euro (vanaf 17 uur)

Dagprijs: €275 ma-do | €300 vr-zo (incl. brandstof)

Topcraft

Een luxere en ruimere variant op de Tos. Dit zijn wat ruimere boten voor 5-7 personen. Uitgerust met elektrisch gestarte motoren met grote vermogens wat ervoor zorgt dat u tijdens het varen op de maximaal toegestane snelheid geen ergernis ervaart van motorgeluiden.

Dagprijs: €140 (incl. brandstof)


Combineer met een BBQ aan het water 

De opstapplaats van Lingevaren is bij een prachtig terras aan de Linge. Hier is het dus mogelijk om achteraf te dineren of te lunchen. Uiteraard behoort koffie to go tot een van de vele mogelijkheden. 

Een leuke tip voor feesten en partijen is de mogelijkheid om jullie geweldige dag op het water af te sluiten met een bbq aan het water.
Vraag naar de mogelijkheden of kijk op rustwatrhenoy.nl

 

Boot Prijs per dag ** Borg per boot Extra informatie
Willem I € 110 € 100 Huurtarief is voor het varen van 9-16 of vanaf 16-zonsondergang
Reddingssloep € 85 € 100 *
Lingevaren exclusive €275 (ma-do overdag) € 250 * Op doordeweekse dagen ma-do 275 euro. Vrijdag-zondag 300 euro
na 17 uur tot zonsondergang varen kost 200 euro.
Ome Willem € 165 € 100 *
Topcraft 140 € 100 *
BBQ donut €57,50 per persoon € 100 All-in prijs voor het 2.5 uur durende arrangement. Afvaart vanaf 13.30 of 18.00uur
Kapiteinssloep € 350 € 250
* Huurtarief is voor het varen van 9-16 of vanaf 16-zonsondergang

Heeft u nog suggesties en/of verbeteringen die wij door kunnen moeten voeren in onze bedrijfsvoering?

Laat ons dit weten zodat we u beter van dienst kunnen zijn. Hiervoor kunt het formulier onderaan deze pagina gebruiken.

06-29903056

Info@lingevaren.nl 

 

Het invulformulier hieronder is alleen voor eigen gebruik van Lingevaren. Berichten worden niet openbaar gemaakt. 

Ik ben een jonge ondernemer van 25  jaar met veel ambities in dit relatief jonge bedrijf.  Hoor graag uw op- en aanmerkingen om mijn dienstverlening te verbeteren. 

 

Suggesties en opmerkingen