Lingevaren

LINGEVAREN - VERHUUR VAN BOTEN EN SLOEPEN

Corona update!

Bij Lingevaren is het ook in tijden van coronacrisis mogelijk om een sloep te huren. Uiteraard houden wij voldoende afstand en proberen wij zo te plannen dat niet teveel mensen tegelijk staan te wachten. 

 

Reserveer dus tijdig uw sloep.

Welkom bij Lingevaren.nl!

Bent u toe aan een dag ontspanning? Wilt u romantisch varen met uw partner of gezellig met vrienden en/of familie? Lingevaren heeft sloepen en boten om heerlijk een dag te vertoeven op de langste rivier van Nederland: de Linge.

Vanaf 2016 zijn we begonnen met het concept betaalbare boten en sloepen aan te bieden voor zowel de consument als bedrijven. Sinds 2016 zijn de mogelijkheden divers uitgebreid en zijn er samenwerkingen gestart met lokale organisaties. 
De Betuwe, met haar idyllische rivier de Linge, biedt mogelijkheden voor een ontspannen en sfeervolle dag in het samenzijn van uw vrienden en/of familie!


Deze rivier stroomt door de Betuwe van Buren naar Gorinchem. U kunt een boot of sloep naar keuze huren voor een dag of voor een dagdeel om het 'ultieme genieten' te ervaren. De boten zijn gemakkelijk te besturen en u heeft geen vaarbewijs nodig. Alle prijzen zijn inclusief brandstof, zodat u geen bijkomende kosten zult ervaren.

Sinds het seizoen van 2020 hebben we de mogelijkheid tot het huren van een waterkluis, om uw persoonlijke eigendommen veilig te stellen tijdens uw dag op het water. U kunt deze waterkluis gemakkelijk toevoegen aan uw reservering via het contactformulier. De waterkluis is net zoals de koelbox met koelelementen te boeken voor slechts 5 Euro per stuk.  

 

Restaurant RustWat aan de Linge


Bekijk onze vloot!

 

Willem I

De Willem I is een sloepje met een 8 pk-motor, 4 takt en biedt ruimte voor 6 personen.

Dagprijs: €100 (incl. brandstof).

Elektrische boot 

Deze boot is uitgerust met een elektromotor, waardoor u tijdens het varen niet gestoord zult worden door motorische geluiden. .

De boot is in bezit van een accupakket waarmee de hele dag kan worden gevaren.

De boot biedt ruimte aan 2 volwassenen.

Dagprijs: €75,-

Reddingssloep 

De reddingssloep is een stalen boot voor 4 personen. Daarnaast is er nog voldoende ruimte voor bagage. 

De boot is uitgerust met een 6 pk-motor en 4 takt.

Dagprijs: €85 (incl. brandstof).

Ome Willem

Deze sloep is uitgerust met een 9.9 pk motor en heeft daardoor voldoende kracht om met ongeveer 7 personen nog een aangename snelheid te behalen.

Het kapje is neer te klappen om volledig van de zon te genieten maar deze kan tevens gebruikt worden als zonnescherm.

Dagprijs: €150 (incl. brandstof)

Tos

De nette consoleboot is uitgerust met een heerlijke zitbank achter het stuur voor een volwassene en een kind. De boot biedt ruimte voor 6 personen. Het voordek is om te toveren tot een ruim zonnedek. Deze boot is uitgerust met een 9.9 pk-motor en 4 takt, dit staat garant voor een stille vaart.

Dagprijs: €100 (incl. brandstof).

Topcraft

Een luxere en ruimere variant op de Tos. Dit zijn wat ruimere boten voor 5-7 personen. Uitgerust met elektrisch gestarte motoren met grote vermogens wat er voor zorgt dat u tijdens het varen op de maximaal toegestane snelheid geen ergernis ervaart van motorgeluiden.

Dagprijs: €130 (incl. brandstof)


Combineer met een BBQ aan het water 

De opstapplaats van Lingevaren is bij een prachtig terras aan de Linge. Hier is het dus mogelijk om achteraf te dineren of te lunchen. Uiteraard behoort koffie to go tot een van de vele mogelijkheden. 

Een leuke tip voor feesten en partijen is de mogelijkheid om jullie geweldige dag op het water af te sluiten met een bbq aan het water. Vraag naar de mogelijkheden of kijk op rustwatrhenoy.nl

 

Boot Prijs per dag Borg
Willem I € 100 € 100
Reddingssloep € 85 € 100
Tos € 100 € 100
Elektrische boot € 75 € 100
Ome Willem € 150 € 100
Topcraft € 130 € 100
BBQ donut All in! € 49.95 pp € 100
Kapiteinssloep € 350 € 100

Heeft u nog suggesties en/of verbeteringen die wij door kunnen moeten voeren in onze bedrijfsvoering?.

Laat ons dit weten zodat we u beter van dienst kunnen zijn. Hiervoor kunt het formulier onderaan deze pagina gebruiken.

0629903056

Info@lingevaren.nl

 

 

Het invulformulier hieronder is alleen voor eigen gebruik van Lingevaren, berichten worden niet gepubliceerd of openbaar gemaakt. Schrijft u een bericht dan zien alleen de beheerders van Lingevaren dit. 

Ik ben een jonge ondernemer van 24  jaar met veel ambities met een jong bedrijf en ik moet dus ook nog veel leren, graag hoor ik uw op- en aanmerkingen om zo mijn dienstverlening te verbeteren. 

 

Suggesties en opmerkingen!