Home » BBQ-donuts

BBQ Donut

Reserveer hier!

Barbecueën op het water

Beleef de sensatie van een barbecue en lounge vanaf het water met vrienden, familie en/of collega's. Geniet optimaal van de prachtige Betuwe! 

All-in arrangement

Komt u zelf kijken, proeven en vooral genieten van 2,5 onvergetelijke uren. Huur van de boot, benzine en consumpties aan boord zijn inbegrepen in de prijs. Voor €50,- per persoon, en kinderen t/m 12 jaar voor helft van het geld. 

De barbecue bestaat uit:  

   - voldoende vlees van onze plaatselijke keurslager

   - verschillende salades

   - vers stokbrood

   - sauzen en warme saté saus

    - frisdrank, bier en wijn naar keuze

De BBQ-donut biedt ruimte aan  maximaal 10 personen per donut. We zijn in bezit van 7 donuts, dus u kunt met uw gezelschap van totaal 70 personen bij ons terecht.

Corona

Echter moeten we natuurlijk nog afstand houden van personen uit verschillende huishoudens. Daarom kan er op dit moment met max 4/5 personen uit verschillende huishoudens gevaren worden op 1 bbq donut. Alleen dan kan er voldoende afstand gehouden worden van elkaar.  Kinderen zijn van deze regels uitgesloten. We houden de actuele regels nauwlettend in de gaten.                                            

 

 

Kosteloos annuleren of verplaatsen

Bij Lingevaren zijn we ervan overtuigd dat het barbecueën het prettigst is met mooi weer!  Lijkt het weer dan dus ook niet helemaal naar wens te zijn, kunt u bij ons altijd 24 uur van tevoren GRATIS annuleren of verplaatsen.

Ook is het mogelijk om de barbecue te verplaatsen naar het overdekte terras van Restaurant Rustwat. 

 

Om een inschatting te maken van het weer de komende tijd, hebben we hieronder een mooi overzicht voor de komende 6 dagen. 

Graag tot ziens!

E-mailadres


info@lingevaren.nl


Telefoon-nummer

06-29827340


Bezoekadres
Lingedijk 16
4152 EB Rhenoy