BBQ Donut

Barbecueën op het water

Beleef de sensatie van een barbecue en lounge vanaf het water met vrienden, familie en/of collega's. Geniet optimaal van de prachtige Betuwe! 

De BBQ-donut biedt ruimte aan maximaal 10 personen per donut. We zijn in bezit van 8 donuts, dus u kunt met uw gezelschap van totaal 80 personen bij ons terecht. Een leuke verrassende activiteit op het water tijdens een bedrijfsuitje of familiedag. Het arrangement is te boeken vanaf 5 volwassenen.    

All-in arrangement

Komt u zelf kijken, proeven en vooral genieten van 2,5 onvergetelijke uren. Huur van de donut, benzine en consumpties aan boord zijn inbegrepen in de prijs. Voor €57,50 per persoon. Voor kinderen t/m 12 jaar is dit €25,-. 

Al het vlees komt van onze plaatselijke keurslager.

  - Een vleesarrangement van:  

kipsaté, worstjes, speklapjes en beenham,

of een halal pakket (€62,50).

   - verschillende salades

   - vers stokbrood

   - sauzen en warme satésaus

   - frisdrank, bier en witte wijn 

Daarnaast kunnen we het vleespakket aanpassen en houden wij rekening met allergieën en dieetwensen. Vegetarisch menu of halal geen probleem. 

 

Deluxe arrangement 

Voor slechts €10,- per persoon kunt u uw vleesarrangement upgraden naar het Deluxe arrangement. Dit bestaat uit: flat iron steak, rollade, varkenshaas en kippendijenspies. Daarnaast geniet u van luxere wijnen.

 

Muziek

Aan boord zit geen muziekinstallatie. Voor de buurtbewoners en het omliggende natuurgebied vragen we u ook geen muziek boxen mee te nemen of te gebruiken aan boord. 

 

Kosteloos annuleren of verplaatsen

Bij Lingevaren zijn we ervan overtuigd dat het barbecueën het prettigst is met mooi weer! Lijkt het weer dan dus ook niet helemaal naar wens te zijn, kunt u bij ons altijd 24 uur van tevoren GRATIS annuleren of verplaatsen.

Bij slecht weer is het ook mogelijk om de barbecue te verplaatsen naar het overdekte terras van Restaurant Rustwat. Zodat de familiedag of het bedrijfsuitje op de geplande datum dus altijd doorgaan!

Om een inschatting te maken van het weer de komende tijd, hebben we hieronder een mooi overzicht voor de komende 6 dagen. 

Graag tot ziens!

E-mailadres


info@lingevaren.nl


Telefoon-nummer

06-29827340


Bezoekadres
Lingedijk 16
4152 EB Rhenoy

BBQ - donut huren
Aanvraag versturen