Ontbijt-donut huren

Wat is nu een betere start van de dag dan een volledig verzorgd ontbijt op onze donut?

Het ultieme genieten!

Ontbijten op de Linge

Wat is nu een betere start van de dag dan een volledig verzorgd ontbijt op onze donut? Lekker varen over de mooie Linge, genietend van het uitzicht en het heerlijke ontbijt!

Voor € 37,50 per persoon kunt u 2,5 uur gebruik maken van het arrangement. Dit is inclusief huur van de boot, brandstof en consumpties aan boord. Toch liever een sloep huren of een BBQ-donut. Geen punt!

Deze pagina delen met een ander?

Compleet verzorgd

Ontbijt arrangement

Uiteraard kunnen wij hierbij rekening houden met allergieën of dieetwensen.

Echte ervaringen van onze klanten:

Oscar
Oscar
12 Mei 2024
Vriendelijk ontvangen met duidelijke uitleg. Boot was mooi en schoon. Aanrader!
Sandro Nagtzaam
Sandro Nagtzaam
12 Mei 2024
Fantastische locatie waar je gemakkelijk een bootje kunt huren. Heerlijk varen over de Linge en bij terugkomst een drankje of een hapje eten.
E. Papilaja
E. Papilaja
12 Mei 2024
Hebben hier al een aantal keer een sloep gereserveerd. En wederom weer een super mooie middag op het water met onze familie! Hele vriendelijke en gastvrije crew! En wat een top service: onze sloep bleek niet aanwezig te zijn en kregen een upgrade! Dankjewel hiervoor en tot de volgende keer! 🚤⚓️
Ingrid V
Ingrid V
12 Mei 2024
Het vaarseizoen is geopend! Op Hemelvaartsdag huurden we de Topcraft voor 5 personen op het mooiste terras aan de Linge. We hebben heerlijk gevaren. Wij blijven hier terugkomen!
M Nass
M Nass
12 Mei 2024
Prima service, goede uitleg en vriendelijk voorkomend personeel.
Dhanesh Ramdhiansing
Dhanesh Ramdhiansing
12 Mei 2024
Dankzij onze goede gastheer “Gideon” hebben wij een ontzettend goed verzorgd dagje op het water gehad! Echt een aanrader!
Danielle van der Ploeg
Danielle van der Ploeg
12 Mei 2024
De boothuur bij Lingevaren is uitstekend bevallen! Voor herhaling vatbaar.
Joan Wichems
Joan Wichems
8 Mei 2024
Heerlijk boottochtje op de Linge. Prachtige natuur en mooie plaatsjes. Lingevaren leuk terras, aardige mensen. Hulpvaardig en geduldig.
Anthonie Blankers
Anthonie Blankers
7 Mei 2024
Erg flexibel en denken mee!
Henk Stroeve
Henk Stroeve
5 Mei 2024
Het verhuurbedrijf is goed bereikbaar met voldoende parkeerruimte.. De vragen worden middels telefoon prima beantwoord, duidelijke website, gehuurde schip (Lingevaren Exclusive 8 pers.) was schoon, vrij nieuw en de uitleg is duidelijk, extra kussens was geen probleem en tot slot een mooie locatie aan De Linge met een gezellig terras!

Interesse om een ontbijtdonut te huren? Vul dan onderstaand formulier in. Of bel ons op: 085-876 9014 of via email naar: info@lingevaren.nl

Een heerlijke dag varen op de Linge met 1 van onze te huren sloepen, bbq-donuts, sups of kano’s.

Volg ons op social media