Ontbijt-donut huren

Wat is nu een betere start van de dag dan een volledig verzorgd ontbijt op onze donut?

Het ultieme genieten!

Ontbijten op de Linge

Wat is nu een betere start van de dag dan een volledig verzorgd ontbijt op onze donut? Lekker varen over de mooie Linge, genietend van het uitzicht en het heerlijke ontbijt!

Voor € 37,50 per persoon kunt u 2,5 uur gebruik maken van het arrangement. Dit is inclusief huur van de boot, brandstof en consumpties aan boord. Toch liever een sloep huren of een BBQ-donut. Geen punt!

Deze pagina delen met een ander?

Compleet verzorgd

Ontbijt arrangement

Uiteraard kunnen wij hierbij rekening houden met allergieën of dieetwensen.

Echte ervaringen van onze klanten:

Dinesh Sheombar
Dinesh Sheombar
9 Juni 2024
Alvast voor vaderdag, heeft vrouwlief de BBQ donut geregeld. Met onze 4 kindjes een top dag ervaren. Absolute aanrader, mooie vaarroute, heerlijk vlees voor op de bbq en drankjes aanwezig. Vriendelijke personeel. Tot een volgende keer.
vince timmermans
vince timmermans
9 Juni 2024
Super lekker gegeten, enig nadeel is dat de deksel van de bbq het zicht van de opvarende belemmerde. Verder zeker voor herhaling vatbaar!
Jolanda Salemans
Jolanda Salemans
9 Juni 2024
Wat een heerlijke dag op de Linge en wat een fijne plek is Lingevaren/Rustwat. Bootje was top. Je kunt op diverse plekken langs de Linge aanmeren, bijvoorbeeld bij het Fort bij Asperen. Na een heerlijk dagje op het water, kun je langs het water op het gezellige terras een heerlijk drankje drinken en eventueel wat eten.
Isaura Nunes
Isaura Nunes
8 Juni 2024
Voor het eerst wezen varen en barbecueën tegelijk. Wat een verrassend leuke ervaring! Je krijgt veel verschillende soorten vlees die ook nog eens lekker gekruid zijn. Ideaal voor het mooie weer. Daarna kan je nog heerlijk op het terras zitten en een drankje doen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Mariska Boer
Mariska Boer
8 Juni 2024
Zeer te spreken over de ervaring en de service! We waren hier voor een vrijgezellenfeest. We waren op voorhand al enthousiast over dit idee van de BBQ-donut, maar desondanks heeft het tóch onze verwachtingen overtroffen! Eten goed, drinken heerlijk, en service top!! Zéker voor herhaling vatbaar!
Arjan
Arjan
8 Juni 2024
Ontzettend leuke ervaring, heerlijk eten en goed verzorgd!
Iris Molendijk
Iris Molendijk
8 Juni 2024
Super leuke dag gehad!
Jeanine Boer
Jeanine Boer
8 Juni 2024
Superleuk dat dit bestaat!
Touria -
Touria -
8 Juni 2024
Super fijne dag gehad, fijn personeel en goede uitleg over het concept en hoe de bootjes werken.
Lisette Bioch
Lisette Bioch
8 Juni 2024
Super goed geregeld

Interesse om een ontbijtdonut te huren? Vul dan onderstaand formulier in. Of bel ons op: 085-876 9014 of via email naar: info@lingevaren.nl

Een heerlijke dag varen op de Linge met 1 van onze te huren sloepen, bbq-donuts, sups of kano’s.

Volg ons op social media