Sup of kano huren

Onze kano- en Sup-verhuur geeft je de kans om de Linge op jouw eigen tempo te verkennen.

#LingeAvontuur!

Sportiviteit op de Linge

Bij Lingevaren maken we gebruik van inflatable sups, van hoge kwaliteit en ISO gecertificeerd en daardoor absoluut veilig. De sub hoeft u verder niet op te pompen en is reeds gereed gemaakt bij aankomsttijd.

De minimale leeftijd voor het huren van een inflatable sup is 18 jaar oud. Verder is het van belang dat er tijdens het suppen, uitsluitend 1 persoon op de sup staat/ ligt /zit.

De kosten van het huren van een sup is €15,- per persoon per uur. Voor de kano’s wordt een bedrag van €15,- per persoon gerekend. De kano’s zijn te boeken vanaf 5 personen.

Verder is het mogelijk een waterkluis te huren om uw waardevolle spullen veilig in op te bergen tijdens het suppen. De kosten voor het huren van een waterkluis bedragen €5,-

Deze pagina delen met een ander?

Genieten van de natuur

Verken de Linge op een supboard of in een kano!

De rivier de Linge, gelegen in de Betuwe, biedt een prachtig decor voor avontuur op het water.

Spring op een supboard en geniet van de rust terwijl je over het kalme water glijdt. Of kies voor een kano en peddel samen met vrienden of familie langs prachtige landschappen.

Het is de perfecte manier om te ontspannen en de natuur te verkennen, weg van de drukte van het dagelijks leven. Dus waar wacht je nog op? Ga op avontuur op de Linge!

Echte ervaringen van onze klanten:

Oscar
Oscar
12 Mei 2024
Vriendelijk ontvangen met duidelijke uitleg. Boot was mooi en schoon. Aanrader!
Sandro Nagtzaam
Sandro Nagtzaam
12 Mei 2024
Fantastische locatie waar je gemakkelijk een bootje kunt huren. Heerlijk varen over de Linge en bij terugkomst een drankje of een hapje eten.
E. Papilaja
E. Papilaja
12 Mei 2024
Hebben hier al een aantal keer een sloep gereserveerd. En wederom weer een super mooie middag op het water met onze familie! Hele vriendelijke en gastvrije crew! En wat een top service: onze sloep bleek niet aanwezig te zijn en kregen een upgrade! Dankjewel hiervoor en tot de volgende keer! 🚤⚓️
Ingrid V
Ingrid V
12 Mei 2024
Het vaarseizoen is geopend! Op Hemelvaartsdag huurden we de Topcraft voor 5 personen op het mooiste terras aan de Linge. We hebben heerlijk gevaren. Wij blijven hier terugkomen!
M Nass
M Nass
12 Mei 2024
Prima service, goede uitleg en vriendelijk voorkomend personeel.
Dhanesh Ramdhiansing
Dhanesh Ramdhiansing
12 Mei 2024
Dankzij onze goede gastheer “Gideon” hebben wij een ontzettend goed verzorgd dagje op het water gehad! Echt een aanrader!
Danielle van der Ploeg
Danielle van der Ploeg
12 Mei 2024
De boothuur bij Lingevaren is uitstekend bevallen! Voor herhaling vatbaar.
Joan Wichems
Joan Wichems
8 Mei 2024
Heerlijk boottochtje op de Linge. Prachtige natuur en mooie plaatsjes. Lingevaren leuk terras, aardige mensen. Hulpvaardig en geduldig.
Anthonie Blankers
Anthonie Blankers
7 Mei 2024
Erg flexibel en denken mee!
Henk Stroeve
Henk Stroeve
5 Mei 2024
Het verhuurbedrijf is goed bereikbaar met voldoende parkeerruimte.. De vragen worden middels telefoon prima beantwoord, duidelijke website, gehuurde schip (Lingevaren Exclusive 8 pers.) was schoon, vrij nieuw en de uitleg is duidelijk, extra kussens was geen probleem en tot slot een mooie locatie aan De Linge met een gezellig terras!

Interesse om een sup of kano te huren? Vul dan onderstaand formulier in. Of bel ons op: 085-876 9014 of via email naar: info@lingevaren.nl

Een heerlijke dag varen op de Linge met 1 van onze te huren sloepen, bbq-donuts, sups of kano’s.

Volg ons op social media