Home » Arrangementen » Rondvaarten

Doordat er een sloep voor 20 personen is toegevoegd aan de vloot van Lingenvaren, is het mogelijk geworden om in groepsverband te gaan varen. Vanaf vaarseizoen 2017 maken wij het mogelijk om individueel een rondvaart  te maken bij Lingenvaren vanaf 50 minuten (langer is altijd mogelijk)

Wilt u dus een uurtje op de Linge varen waarbij iets wordt verteld over de omgeving en de mooiste rivier van Nederland dan behoort dit tot een van de vele mogelijkheden.

  • Vanaf 50 minuten rondvaart 
  • Stukje historie over de omgeving 
  • Persoonlijk en gezellig
  • Educatief
  • Gratis zwemvesten!
  • Andere opties zijn bespreekbaar
  • Op- en afstap op diverse locaties mogelijk 

 

 

Kapiteins-sloep

 

Het maximale aantal personen in de sloep is 20 à 25 personen.

Doordat deze sloep ruimschoots ruimte biedt aan 20 personen is het ook mogelijk om een zakelijke lunch te nuttigen aan boord. De Sloep is uitgerust met een gevulde koelkast (evt. Bierboot).

Echter we hebben een privé kavel aan de oever waar ook talloze mogelijkheden zijn wat betreft koffietafel , BBQ of kampvuur.

Dit alles is dus vanaf heden mogelijk voor grote groepen.

Deze sloep is altijd voorzien van een schipper, u wordt dus de hele dag heerlijk gevaren. Ook wordt er indien gewenst het één en andere verteld over de omgeving. 

Onze kapiteinssloep biedt diverse mogelijkheden voor groepen, hierbij kunt o.a. denken aan een zakelijke lunch of een familiedag op het water. Deze sloep biedt namelijk ruimte aan 20 à 25 personen.

Tevens is onze kapiteinssloep uitgerust met een (evt, gevulde) koelkast.

U vaart een dag(deel) onbezorgd, want deze sloep is altijd voorzien van een schipper! Indien gewenst, wordt u voorzien van enige (historische) informatie uit de omgeving.

De mogelijkheden i.c.m. onze kapiteinssloep zijn eindeloos. Zo kunt u een dag(deel) op de rivier combineren met een koffietafel, BBQ en/of kampvuur aan de oever, tevens ook mogelijk op een besloten kavel langs de Linge. Neemt u contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dagprijs: Vanaf €350 (incl. brandstof)