Home » Arrangementen » Sloepverhuur

LINGEVAREN - VERHUUR VAN BOTEN EN SLOEPEN

Welkom bij Lingevaren.nl! Bent u toe aan een beetje ontspanning? Romantisch varen met uw partner of gezellig met vrienden en familie? Lingevaren heeft betaalbare sloepen en boten om lekker een dagje te varen op de Linge.

Mijn naam is Willem Verbeek en ik verhuur boten aan de Linge vanuit Beesd.

Deze rivier stroomt door de Betuwe van Buren naar Gorinchem. U kunt een boot of sloep naar keuze huren voor een dag of voor een dagdeel om het ultieme genieten te ervaren. De boten zijn gemakkelijk te besturen en u heeft geen vaarbewijs nodig. De prijzen zijn inclusief brandstof.

 

 

Hierboven vindt u een galerij aan foto's die de dagelijkse gang van zaken en de omgeving van Sloepverhuur Lingevaren omschrijft.

Heeft u nog leuke foto's die echt een aanvulling zouden zijn aan onze collectie, stuur deze dan op of plaats ze op de Facebookpagina van Lingevaren Beesd en maak kans op leuke prijzen ! 

Willem I

De Willem I is een sloepje met een 8 pk-motor, 4 takt en biedt ruimte voor 6 personen.

De sloep is te huur voor 100 euro per dag (incl. brandstof).

Elektrische boot 

 

Een boot met elektromotor.

Dit heeft als voordeel dat u tijdens het varen niet gestoord wordt door motorgeluiden. De boot is uitgerust met een accupakket waarmee de hele dag kan worden gevaren.
Wilt u dus varen, maar heeft u geen zin in een brandstofmotor? Wij hebben dan de mogelijkheid voor een elektrische boot.

De boot biedt ruimte voor 2 volwassenen.

 

Dit maken wij mogelijk voor slechts 75 euro per dag. 

Reddingssloep 

De reddingssloep is een stalen boot voor 4 personen. Daarnaast is er nog voldoende ruimte voor bagage. 

De boot is uitgerust met een 4 pk-motor en 4 takt.

De reddingssloep is te huur voor 85 euro per dag (incl. brandstof).

Kapiteins-sloep

 

Het maximale aantal personen in de sloep is 20 à 25 personen.

Doordat deze sloep ruimschoots ruimte biedt aan 20 personen is het ook mogelijk om een zakelijke lunch te nuttigen aan boord. De Sloep is uitgerust met een gevulde koelkast (evt. Bierboot).

Echter we hebben een privé kavel aan de oever waar ook talloze mogelijkheden zijn wat betreft koffietafel , BBQ of kampvuur.

Dit alles is dus vanaf heden mogelijk voor grote groepen.

Deze sloep is altijd voorzien van een schipper, u wordt dus de hele dag heerlijk gevaren. Ook wordt er indien gewenst het een en andere verteld over de omgeving. 

Tos

Deze nette consoleboot is uitgerust met een heerlijke zitbank achter het stuur voor een volwassene en een kind. De boot biedt ruimte voor 6 personen. Het voordek is om te toveren tot een ruim zonnedek. Deze boot is uitgerust met een 9.9 pk-motor en 4 takt, dit staat garant voor een stille vaart.

De Consoleboot  is te huur voor 100 euro per dag (incl. brandstof).

Ome Willem

Een sloep voor 9 personen

Uitgerust met een 9.9 pk motor heeft de boot voldoende kracht om met 9 personen nog een aangename snelheid te behalen.

Het kapje is neer te klappen om volledig van de zon te genieten maar eventueel kan deze als zonnescherm gebruikt worden.

 

U kunt dus een volle dag varen met 9 personen voor € 130,-


Boot Prijs per dag Borg
Willem 1 € 100 € 100
Tos € 100 € 100
Reddingssloep € 85 € 100
Elektrische boot € 75 € 100
Ome Willem € 130 € 100
BBQ donut All in! € 49.95 pp ----
Kapiteins Sloep € 350 € 100
Rondvaart Kapiteins Sloep P/Uur € 15 pp ----

Heeft u nog suggesties of verbeteringen die wij door zouden moeten voeren in de dagelijkse gang van zaken of onduidelijkheden.

Laat ons dit tijdig weten zodat we u beter kunnen helpen

0629903056

Info@lingevaren.nl

 

 

Het invulformulier hieronder is alleen voor eigen gebruik van Lingevaren, berichten worden niet gepubliceerd of openbaar gemaakt. Schrijft u een bericht dan zien alleen de beheerders van Lingenvaren dit. 

Ik ben een jonge ondernemer van 20 jaar met veel ambities met een jong bedrijf en moet dus ook nog veel leren, graag horen ik uw op en aanmerkingen om zo mijn dienstverlening aan u te verbeteren. 

 

Suggesties en aanmerkingen !!