Home » Gastenboek
34 stemmen

Reacties Botenverhuur

Recencies Lingevaren

Reacties

Ton Adriaanse
7 maanden geleden

Woensdag 22 augustus jl. een dagje gevaren op de Linge met de Willem 3. Een telefoontje was genoeg om te reserveren en werd vriendelijk geholpen. Ook een zwemvestje gehuurd voor 5 euro. Echt een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Bert
8 maanden geleden

Naam *
Bert van Voorden

Melding *
Dit doen jullie goed

Bericht *
Prima boot Willem 1, gisteren dagje wezen varen.
Vriendelijke mensen. Voor herhaling vatbaar.

Joyce
8 maanden geleden

Vandaag 28-07 langs geweest om te BBQ in een donut bootje. Heerlijk gegeten goede service en hele mooie omgeving zeker aan te raden. Vijf sterren zeker verdiend.

Fam van Dorland en Spijker
8 maanden geleden

Deze week samen met onze vrienden een fraaie tocht over de Linge gemaakt met de sloep " Willem 1". Nadat we vriendelijk werden ontvangen en een goede uitleg over de werking van de sloep staken we van wal. We hebben genoten van het uitzicht en de mooie oevers van de Linge. Onderweg een lunch in de boot maakte deze trip compleet. We gaan dit zeker nog een keer doen.!

Vienna
8 maanden geleden

Na een drankje op het gezellige terras een heerlijk stuk gevaren met een leuk bootje. Voor vertrek kregen we duidelijke uitleg en de boot zag er netjes en schoon uit. Tijdens het varen even naar Willem bellen, je bestelling doorgeven en het eten staat klaar als je aankomt! Super service! Ook heel fijn dat Willem je helpt met 'inparkeren' als het erg druk is bij het aanlegpunt :-) Echt een aanrader om hier een boot te huren, ook als je nog nooit (zelf) gevaren hebt. Je krijgt duidelijke uitleg, ruim voldoende brandstof, zowel Willem als de rest van het personeel is vriendelijk en leveren goede service, bootjes zien er allemaal netjes en goed onderhouden uit en dat voor zo'n mooi prijsje!

Danielle
8 maanden geleden

Vandaag de hele dag genoten van het gehuurde bootje bij lingevaren. Service was zeer goed en vlot. De hond mocht ook mee op de boot wat natuurlijk extra leuk is!
Kortom echt een aanrader!!

Kelvin.v.Gelderen
9 maanden geleden

Afgelopen zaterdag wezen barbecue├źn en wezen varen met Neefjes was super gezellig en super geregeld,voor herhaling vatbaar en een echte aanrader

Orthodontistenpraktijk Culemborg
9 maanden geleden

Gisteravond een relaxte avond gehad met ons team op de Linge. Na een duidelijke uitleg van het vriendelijke personeel vertrokken we met de BBQ-donut-boot. Royaal voorzien van versnaperingen en drankjes naar keuze hebben we fijn gevaren, lekker gegeten en genoten van de prachtige omgeving. Echt een aanrader!

Norbert
9 maanden geleden

Afgelopen zondag met het hele gezin een BBQ donut boot gehuurd. bij Linge Varen. Wat een leuke ervaring. De service was heel goed. Het weer speelde mooi mee en we hebben nu de Linge op een heel mooie manier mogen ervaren. Een aanrader voor iedereen!

Koen
10 maanden geleden

Afgelopen zaterdag 26 mei een bbq donut gehuurd, het was een super leuke ervaring. We werden netjes ontvangen en eten en drinken was voldoende aanwezig. Echt een aanrader!

Reactie plaatsen

Wij doen uiterst ons best om een goed beeld te geven van de belevingen die voorgaande gasten hebben gehad. Niet alleen op onze website maar ook op andere websites worden recensies achter gelaten.

U kunt ons vinden op