Home » Gastenboek
Rating: 3.9444444444444 sterren
36 stemmen

Reacties Botenverhuur

Recencies Lingevaren

Reacties

Pascal
19 dagen geleden

Afgelopen vrijdag een mooie ervaring beleefd op de BBQ-donut. Vriendelijk personeel en een mooie omgeving. Zeker een aanrader!

Danielle & Robertjan
een maand geleden

Heerlijke dag gehad. Super service. We konden uiteindelijk nog langer varen dan gepland.
Prachtige locatie. Vriendelijke mensen. Goede boot. Ik zeg DOEN

Christine Zwambag
een maand geleden

Super leuke dag gehad twee gele bootjes gehuurd. Netjes uitleg gekregen heel vriendelijk personeel.
Bij Rust wat even nageborreld .ik zeg een dikke 10!

Tamara van den Heuvel
2 maanden geleden

Gisteren een heerlijke avond gehad met mijn nichtjes. Na een duidelijke uitleg konden we vertrekken met de BBQ-Donut-Boot. 3 uur varen over de Linge en ondertussen lekker eten en drinken. Wat een mooie omgeving. We hadden het weer nog mee ook☀️Het was echt genieten!! Personeel ook super vriendelijk. Echt een aanrader!

Sanne
2 maanden geleden

Vanmiddag heerlijk gevaren op de kapiteinssloep met schipper Edwin. Lunch was perfect geregeld.
Dank jullie wel voor de flexibiliteit en goede zorgen!

maartje
3 maanden geleden

Een aanrader!!! we hebben een fantastische, zonnige middag gehad op de BBQ-donut. Zo relaxed om al varend te BBQ-en, te genieten van elkaar en de prachtige omgeving. David (ons contactpersoon) was superklantvriendelijk. Niets was teveel. Eten en drinken was onbeperkt en hij en de hele organisatie blonken uit in gastvrijheid. We voelden ons meer dan welkom en hebben een heerlijke middag gehad. Enorm veel waar voor je geld. Een 10plus!!

Ton Adriaanse
een jaar geleden

Woensdag 22 augustus jl. een dagje gevaren op de Linge met de Willem 3. Een telefoontje was genoeg om te reserveren en werd vriendelijk geholpen. Ook een zwemvestje gehuurd voor 5 euro. Echt een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Bert
een jaar geleden

Naam *
Bert van Voorden

Melding *
Dit doen jullie goed

Bericht *
Prima boot Willem 1, gisteren dagje wezen varen.
Vriendelijke mensen. Voor herhaling vatbaar.

Joyce
een jaar geleden

Vandaag 28-07 langs geweest om te BBQ in een donut bootje. Heerlijk gegeten goede service en hele mooie omgeving zeker aan te raden. Vijf sterren zeker verdiend.

Fam van Dorland en Spijker
een jaar geleden

Deze week samen met onze vrienden een fraaie tocht over de Linge gemaakt met de sloep " Willem 1". Nadat we vriendelijk werden ontvangen en een goede uitleg over de werking van de sloep staken we van wal. We hebben genoten van het uitzicht en de mooie oevers van de Linge. Onderweg een lunch in de boot maakte deze trip compleet. We gaan dit zeker nog een keer doen.!

Reactie plaatsen

Wij doen uiterst ons best om een goed beeld te geven van de belevingen die voorgaande gasten hebben gehad. Niet alleen op onze website maar ook op andere websites worden recensies achter gelaten.

U kunt ons vinden op