Home » Gastenboek
Rating: 3.953488372093 sterren
43 stemmen

Reacties Botenverhuur

Recencies Lingevaren

Reacties

Tony
een maand geleden

We hadden de BBQ Donut boot gereserveerd voor 16 augustus. Die avond waren de vooruitzichten voor het weer héél slecht.. Om 5 uur contact gezocht en we konden kosteloos annuleren! Héél coulant!! Nogmaals bedankt hiervoor en tot gauw!!

rich
een maand geleden

leuke dag gehad op het water....
We waren keurig om 8.50 aanwezig, de boot zou om 9.00 uur klaar liggen.
We hadden borrel en bierpakket erbij..helaas waren ze dat klaarblijkelijk vergeten en werd het snel gemaakt..
Waardoor we erg lang moesten wachten.
Eenmaal weg met 2 koelboxen konden we gaan genieten van de fijne boot!

Na te hebben geluncht om 12.00, wilden we rond 14.00 aanmeren om te kunnen gaan genieten van een hapje en een drankje...
Nou dus niet, alles was vergaan, brie gesmolten, nootjes oud, worst zweten, kaas zweten, bier en wijn erg lauw,
Geen koelelementen dus met die warmte tja...
Eenmaal terug aangegeven, werd helaas niks mee gedaan,
De boot is zeker een aanrader..
Arrangement nooit meer!!!
7

Eric
een maand geleden

Ben veel gewend , maar helaas was dit wel heel erg beneden de maat en te smerig . Had donderdag voor 4 personen een BBQ donut gereserveerd na een dagje kanoën en omdat we 2 mensen hadden meegenomen wilden we het gewoon door laten gaan, maar normaal gesproken stap je echt niet in zo een afgetrapt, kapot en Een echt smerig ding met alle gevolgen van dien en kans om echt ziek te worden van de etensresten van langere tijd her en der in de boot en bakjes met beschimmeld eten die tegenkomt als je gaat zoeken waarom er zoveel vliegen in de boot zitten, echt te walgelijk voor woorden.
Dus mijn advies is doe dit niet want je loopt echt de kans om erg ziek te worden van de bacteriën die er huizen en nu zeker met Corona verwacht je voor dat geld wel dat ze zich aan de richtlijnen houden voor wat betreft de hygiëne.

Jeanne
3 maanden geleden

Gisteren sloep gehuurd. Goede uitleg over de mooie boot. Perfecte dag gehad, op de Linge mede door de supervriendelijke eigenaar! Mooi terras aan het water en alles goed verzorgd. Beslist een aanrader !!!

Soraya
3 maanden geleden

Heerlijke dag gehad op het water samen met mijn vriendinnen. Voor ons de eerste keer dat we een bootje bestuurde en na een korte uitleg voelde we ons zeker genoeg om het water op te gaan.
Omdat we pas rond het middaguur aankwamen, mochten we zelfs wat langer gebruik maken van de boot. Onwijs attent!
Bedankt voor de goede service. Dit gaan we zeker vaker doen!

Sjonnie en Renia
4 maanden geleden

Lekker een middag met de BBQ donut op de Linge
Super service , vriendelijk personeel en de kwaliteit van het eten geweldig.wij komen terug maar dan voor een sloepje huren 👍

Sjoerd
5 maanden geleden

We hadden pech op het water in de kou in januari. Toen we met de wind afdreven vonden we een iemand die op het water woonde met een blokfluit. Die beste man was zo aardig om de gebroeders lingevaren te bellen en die konden ons helpen. Bedankt gebroeders lingenvaren!

Suzanne
een jaar geleden

Super leuke dag gehad met de donut bbq. Alles was goed geregeld en vlees was heerlijk! Meer dan voldoende eten en drinken. Aanrader!!

Samantha van den brink
een jaar geleden

Wij hebben vandaan een bootje gehuurd super vriendelijk personeel als we terug vaarde moesten we even bellen wat we wilde eten dat stond het klaar als we weer terug waren en dan was indd ook zo super lekker gegeten naar het varen raad iedereen aan een bootje hier te huren van ons krijgen ze 5 sterren

Karin Ottevanger
een jaar geleden

21 Juli voor alweer een tijdje terug hebben wij voor 8 personen "de Donut "gehuurd.
Maar zoals beloofd hier onze ervaring:

Het prachtige weer die dag heeft zeker meegeholpen aan het plezier wat wij beleefd hebben.
Het eten en drinken was perfect verzorgd.
Ook het ontvangst was zeer vriendelijk.

De kids hebben nog een lekkere duik kunnen nemen.
Ronduit genieten, en wij raden dit dan ook zeker aan om te doen!

Reactie plaatsen

Wij doen ons uiterste best om een goed beeld te geven van de belevingen die voorgaande gasten hebben gehad. Niet alleen op onze website, maar ook op andere websites worden recensies achter gelaten.

U kunt ons vinden op