BBQ Donut

Barbecueën op het water

Beleef de sensatie van een barbecue en lounge vanaf het water met vrienden, familie en/of collega's. Geniet optimaal van de prachtige Betuwe! 

De BBQ-donut biedt ruimte aan  maximaal 10 personen per donut. We zijn in bezit van 7 donuts, dus u kunt met uw gezelschap van totaal 70 personen bij ons terecht. Een leuke verrassende activiteit op het water tijdens een bedrijfsuitje of familiedag.  Het arrangement is te boeken vanaf 5 volwassenen.    

All-in arrangement

Komt u zelf kijken, proeven en vooral genieten van 2,5 onvergetelijke uren. Huur van de boot, benzine en consumpties aan boord zijn inbegrepen in de prijs. Voor €57,50 per persoon. Voor kinderen t/m 12 jaar is dit €25,-. 

De barbecue bestaat uit:  

   - voldoende vlees van onze plaatselijke keurslager

   - verschillende salades

   - vers stokbrood

   - sauzen en warme saté saus

    - frisdrank, bier en  witte wijn 

Daarnaast kunnen we het vleespakket aanpassen en houden wij rekening met allergieën en dieetwensen. Vegetarisch menu of alleen kip/rund is geen probleem. 

Muziek

Aan boord zit geen muziekinstallatie. Voor de buurtbewoners en het omliggende natuurgebied vragen we u ook geen muziek boxen mee te nemen of te gebruiken aan boord. 

 

Kosteloos annuleren of verplaatsen

Bij Lingevaren zijn we ervan overtuigd dat het barbecueën het prettigst is met mooi weer!  Lijkt het weer dan dus ook niet helemaal naar wens te zijn, kunt u bij ons altijd 24 uur van tevoren GRATIS annuleren of verplaatsen.

Bij slecht weer is het ook mogelijk om de barbecue te verplaatsen naar het overdekte terras van Restaurant Rustwat. De familiedag of het bedrijfsuitje kan op de geplande datum dus altijd doorgaan!

Om een inschatting te maken van het weer de komende tijd, hebben we hieronder een mooi overzicht voor de komende 6 dagen. 

Graag tot ziens!

E-mailadres


info@lingevaren.nl


Telefoon-nummer

06-29827340


Bezoekadres
Lingedijk 16
4152 EB Rhenoy

BBQ - donut huren
Aanvraag versturen