Vaarvakantie

Heerlijk vertoeven op een sloep. Verleng de huurperiode en neem de boot mee op vakantie ! Een vaarvakantie is ultiem genieten. Geniet van een sloep voor een langere periode, maar niet direct een boot kopen. Huur een sloep voor een langere periode. De boten worden goed onderhouden meegegeven voor een aantrekkelijke prijs. 

Huur de Lingevaren sloepen voor meerdere dagen. Heerlijk recreëren op de Linge en genieten van het landschap, de natuur en al het moois dat de Betuwe heeft te bieden. Het is ook mogelijk om de boot mee te nemen naar een water naar keuze. Koppel de boot op een trailer aan uw auto en geniet meerdere dagen.

We hebben verschillende mogelijkheden waar u uit kunt kiezen: 

  • Week huur van een sloep naar keuze. 
  • Bezorging op adres mogelijk 
  • een weekendje weg met uw eigen gehuurde boot
  • een boot huren voor een midweek

Vakantie op de Linge of water naar keuze 

Varen kan op vele wateren in binnen- en buitenland. Huur een sloep bij Lingevaren en ervaar de vrijheid op een eigen boot. Echter heeft u niet de lasten als bij het kopen van een sloep. Bij het huren van een sloep voor een vaarvakantie ben jij zelf de baas over de boot. Bepaal zelf waar je te water gaat, heen vaart en hoelang je onderweg bent. Wind in de haren en geniet van het uitzicht.

Kies daarnaast uit een van de mogelijke opties: 

1. Vaarvakantie in de Betuwe op rivier de Linge
     Afvaart vanaf onze hoofdlocatie in Rhenoy midden in de Lingestreek. Geliefde omgeving in de fruitgaard van Nederland. Op het rustige water vaar je langs            fruitgaarden, rietgrinden, dijkjes en dorpskernen. Idyllische omgeving waarbij je op enkele plaatsen vrij aan kan meren. Bekijk de vaarroutes voor meer informatie over de omgeving van Lingevaren en het Linge gebied. 

2. Vaarvakantie op locatie naar keuze. 
      U krijgt de boot in dit geval mee op een trailer. Rijd naar een bestemming naar keuze en geniet enkele dagen op de sloep. 

Sloep huren in Midden Nederland zodat u op alle wateren binnen geringe tijd bent. Vanaf onze hoofdlocatie in Rhenoy centraal gelegen in Nederland vlakbij A2/A15 van Utrecht - Den Bosch bereikt  u snel plaats van bestemming. Ontdek de natuur, vaar naar een gezellig terrasje aan het water of leg aan in een bruisend stadscentrum of dorpje. 

Type sloep en eigenschappen

U kunt bij een vaarvakantie verschillende type sloepen meekrijgen. Lingevaren heeft een uitgebreide vloot met verschillende boten. Bekijk onze vloot.

De boten variëren qua maatvoering en capaciteit voor aantallen personen. Voor het varen met onze sloepen is een vaarbewijs niet nodig omdat onze boten niet langer zijn dan 15 meter. Komt u er niet helemaal uit? Neem contact met ons op en we adviseren u graag in uw keuze. 

Kosten en huurperioden

Huur een sloep meerdere dagen. Daarbij is er de keuze uit een midweek, weekend weg of een gehele week de boot mee. We hebben de kosten voor je op een rijtje gezet. Dit is exclusief brandstofkosten. Deze komen voor uw eigen rekening. 

  • 3 Weekend dagen (vrij- t/m zondag)  €
  • Midweek (woe- t/m zondag)  €
  • Week (ma- t/m zondag) € 

Let op: Naast het huurbedrag dient u van tevoren ook een borg te betalen. Deze mogen wij inhouden wanneer u schade vaart. Verder zijn wij niet aansprakelijk voor letsel en/of andere schade. Bekijk onze algemene voorwaarden voor de specifieke details.